Sagt om oss

Sagt om oss...

Här presenteras några av våra valpköpares recensioner av oss.

Man blir så glad av alla fina ord.

Tack!

Vi är mer än nöjda över att ha fått möjligheten att köpa vår labradoodle valp från just Vita Villan. Eva bryr sig verkligen om hundarna på riktigt och vill att det ska bli bra för både valpen och köparen. Eva har snabbt svarat på frågor både innan vi fick hem vår valp och efteråt. Vi har fått mycket bra information om valpar från Eva.

Trevlig sommar önskar
Erica med familj

Bra kontroll på bästa kvalitet på valparna. Är "mormor" till fantastiska Saffie som är en fantastisk tillgång till dotterns familj. Så mysig, klok och kärvänlig inte minst betydelsefull för barnbarnen.

För det första fick vi den finaste, snällaste och lugnaste hunden man kan önska sig från Vita Villans Labradoodle.

För det andra var Eva ett fantastiskt stöd genom köpet, vid frågor efter köpet, och vi har hela tiden haft känslan om att hon är personligt intresserad av valparna och genuint vill veta vad som händer med dem, vilket jag tycker är underbart och bevisar hennes kärlek till hundarna och gör att vi känner oss säkra på att kunna få råd och hjälp om det skulle behövas i framtiden!

Tack för Tindra Eva! 🐾❤️


Sofie och Christoffer

Göteborg

Mycket engagerad uppfödare med fantastiska hundar!

Vår hund Lyra är allt vi drömde om

och litet till 😃

Eva är en klok uppfödare som verkligen tycker om sina hundar och valpar.

Bra stöd och tålamod med alla våra frågor både före vårt köp och efteråt.

Vi kan varmt rekommendera

Vita Villans Labradoodle!


Åsa med familj

Karlstad

Vi har haft kontakt med Vita Villan och Eva under en lång tid över mail tills vi åkte på hundträff. Det var ett jättebra tillfälle att skaffa sig en uppfattning om uppfödaren Eva med familj, kenneln och alla hundar. En kul eftermiddag var det där du kan ställa mycket frågor och träffa andra som har skaffat sig valp eller funderar på att skaffa sig valp från Vita Villan.
Eva är snäll och bryr sig genuint om sina hundar och valparnas framtid vilket känns väldigt viktigt för oss i val av kennel.
Under valparnas uppväxt fick vi uppdateringar på mail med info om hur det går och deras utveckling, jätteintressant att följa! Vi fick även bilder och filmsnuttar som var jättekul att se och man längtade tills nästa video skulle komma. 🐾
När valparna var 6 veckor fick vi komma och hälsa på valparna. Finns inte så mycket att säga där. Det var en dröm. När alla valparna kom springande mot en. 😍
Även här fick vi tillfälle att ställa frågor och få tips på vad vi ska göra och tänka på innan vi får hem vår valp.
Vid 8 veckor kom vi och hämtade vår lilla tjej. Allt gick smidigt och snabbt och Eva hade förberett alla papper.

Nu var det bara hemfärd och resan mot hennes nya hem.
Om vi har haft frågor så får vi ett snabbt svar över mailen eller Messenger vilken har varit tryggt som första hundägare då man är lite nojjig såhär i början.
Vår lilla tjej förgyller våra dagar och vi är så glada att vi har henne!
Vi rekommenderar Vita Villan och ser framemot flera hundträffar i framtiden!
Ellinor, Kelly och Polly.

Så nöjd med all kontakt

med Eva som uppfödare!

Pga av allergi i familjen ställde

Eva upp med tester av valpar vilket gjorde att vi hittade vår lilla Skylla. Eva har alltid svarat på frågor som man har som ny hundägare.

Man märker att hon bryr sig om

sina hundar, valpar och är noga

med vem som köper hund.

En toppen uppfödare av rang!Therese med familj

Kalix

Jättebra och trevlig kontakt från första början, snabbt svar på frågor som man har som nybliven hundägare och fantastiska hundar, känns verkligen att valparna fått bästa möjliga start i livet. Rekommenderas varmt!


Therese med familj

Stockholm